Wednesday, February 23, 2011

Pakej-Pakej Perkahwinan 2011


Antara Pakej-pakej Perkahwinan yang kami tawarkan pada tahun 2011 ini. Harga-harga yang kami tawarkan sangat berpatutan dan mampu memberikan anda nilai yang terbaik untuk wang yang anda keluarkan untuk menjayakan Majlis Perkahwinan yang sempurna dan yang penting memberikan kepuasan di hati.


Harga-harga kami insya'Allah sangat bernilai dengan servis yang bakal kami berikan kepada anda.. Konsep perniagaan kami agak unik kerana perkhidmatan kami terhasil daripada kolaborisasi 3 vendor penyedia khidmat perkahwinan yang mana masing-masing mengambil peranan yang sama sebagai Wedding Planner. Tiada istilah 'Main Con' atau 'Sub Con' di sini... Kami menawarkan khidmat 3 vendor Penyedia Khidmat Perkahwinan di bawah satu bumbung. Datanglah ke butik kami untuk kita sama-sama mencari formula bagi membantu anda dalam memperolehi apa yang anda kehendaki. Insya'Allah dengan sama-sama saling berbincang akan membawa kepada satu rumusan yang terbaik buat semua pihak. Tiada harga yang 'FIXED' buat kami di Asnita Beauty Creation atau Delima Catering & Event atau Wated Photography.. Harga kami sentiasa boleh dirundingkan lagi agar bersesuaian dengan BAJET dan KEPERLUAN anda...

Dekorasi Pelamin

Inilah gambar-gambar pelamin yang ada di showroom kami di Rampai Business Park.. Untuk Pakej Lengkap Perkahwinan yang berharga RM19,900 dan RM25,500.. Basicly inilah pelamin yang kami tawarkan.. samada ianya 1 panel atau 2 panel atau 3 panel.. bergantung kepada kesesuaian ruang di rumah anda atau di bawah kanopy atau di dalam dewan. Dekorasi tidak semestinya mengikut 100% apa yang tertera di dalam gambar ini.. ianya terpulang kepada citarasa dan tema perkahwinan anda...Yang penting kita sama-sama berbincang untuk hasilkan pelamin yang terbaik untuk Majlis Bersejarah anda nanti.Inilah sebahagian dari koleksi dekorasi pelamin kami.. Insya'Allah akan update gambar-gambar dekorasi pelamin terbaru dari semasa ke semasa.. Jemputlah datang ke butik ya... Tapi kena call dulu.. almaklumlah kami ni masing-masing wanita yang bekerjaya.. hehehe

Make-Up for Hip TV (Episode 9)

Dua hari lepas bigg boss De NShima Make-Up Team (Shima) call akak soh cover mekap untuk rancangan Hip TV ni.. Hehehe ingatkan Shima nak bagi peluang kat orang lain lak.. Dahlah last 2 weeks Engku Azmin (penerbit Hip TV) direct call akak soh buat make-up.. hehehe jangan buat pasal ya Min.. Kang x pasal-pasal Shima naik angin ngan akak.. 
Hip TV - Episod 9 Tarikh tayangan Khamis, 3 Mac 2011 9.30 malam di TV9
Rakaman yang sepatutnya dimulakan pada pukul 8.00 malam terpaksa terpaksa dimulakan lewat sket kerana Karl Shafek (Host Hip TV) baru je turun flight from Singapore dan sedang dalam perjalanan ke Sri Pentas. Hebat sungguh pengacara kita sorang ni.. dengar-dengar keesokannya Karl dah nak kena terbang ke Langkawi pula untuk sambung penggambaran program '3 Hari 2 Malam'.. Masyukk..Masyukk..

 
Ni baju sponsor yang akan dipakai Karl Shafek untuk rakaman Episod 10
Malam tu, kami buat rakaman untuk 2 episod sekaligus iaitu Episod 9 dan Episod 10.. Yer la dah pengacaranya busy... Hehehe..

Yang sebelah kanan tu lah kasut baru Karl Shafek... 100 SGD katanya.. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...