Monday, June 13, 2011

Usop Wilcha Bakal Kendalikan Segmen Hot FM AM Crew

Nampak gayanya Usop Wilcha yang namanya terkenal dengan 'tagline' KITA BAKO.. KITA BAKO.. menerusi filem Hantu Kak Limah Balik Rumah memang sahih akan mengendalikan segmen pagi di Hot FM AM Krew seperti yang digembar-gemburkan oleh beberapa blog tanahair termasuk website GUA.


Secara kebetulan, kami yang berada di kafetaria Sri Pentas pada malam 13 June 2011 yang lalu kerana urusan dengan rakaman HipTV, telah terserempak dengan abang Usop Wilcha serta beberapa krew Hot FM sedang menikmati juadah makan malam. Ketika kami secara spontan bertanyakan kesahihan berita ini kepadanya, abang Usop secara berseloroh menjawab "Awok bukannya jadi deejay di Hot FM ini.. Awok buat marketing ajer". Hehehe.. boleh percayake? 

Namun menurut sumber yang boleh dipercayai di Primeworks Studios, Usop Wilcha akan mula bertugas di konti Hot FM Am Krew pada hari Rabu/Khamis ini bergandingan dengan 3 orang lagi deejay Hot FM iaitu Faizal Ismail, Fara Fauzana & AG. Cuba bayangkan gandingan empat orang deejay ini, adakah mereka benar-benar mampu menggamatkan suasana atau hanya akan mewujudkan suasana carca-marba. Sama-sama kita nantikannya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...