Tuesday, January 31, 2012

HipTV recording at Hatta Dolmat Coutures

Penghujung tahun 2011 yang lalu kami di Asnita Beauty Creations selaku penaja solekan program HipTV untuk siaran TV9 telah berkesempatan untuk menjayakan rakaman HipTV Special di butik Hatta Dolmat Coutures (HDC) di Seksyen 7 Shah Alam.


Tetamu jemputannya ialah Cik Meen, Ketua Editor Majalah Media Hiburan yang membicarakan topik Top 5 Perkahwinan Selebriti yang paling menyerlah sepanjang tahun 2011. Antara selebriti yang begitu hangat diperkatakan perkahwinannya dan meletops pada tahun 2011 ialah perkahwinan Memey & Norman dan perkahwinan Tomok. Boleh dikatakan hampir kesemua baju pengantin yang termasuk dalam senarai Top 5 majlis perkahwinan selebriti 2011 ini mendapat sentuhan rekaan dari pereka fesyen yang terkenal iaitu saudara Hatta Dolmat.


Walaubagaimanapun pada hari rakaman tersebut dijalankan saudara Hatta Dolmat tidak dapat bersama kerana beliau sedang sibuk menguruskan perkahwinan seorang lagi selebriti yang kebetulan jatuh pada tarikh tersebut iaitu Perkahwinan artis jelita Faezah Elai di Pulau Pinang. 

Cik Meen (kiri) Ketua Editor Media Hiburan bersama Host HipTV, Karl Shafek

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...