Tuesday, March 8, 2011

Cara menambahkan follower LIKEs pada fanpage atau Twitter anda

Entry kali ini aku nak kongsikan kat u'olls cara untuk menambahkan bilangan follower pada akaun Twitter u'olls.. ataupun nak menambahkan bilangan LIKE click pada fan page facebook u'olls. Caranya mudah sahaja iaitu dengan hanya mendaftar di link yang aku berikan ini: http://twiends.com/?i=asnita



Percuma jer sistem ni... caranya pun agak mudah untuk diikuti... selepas register..u'olls boleh list kan fb fan page u'olls dan twitter account u'olls kat situ.. setelah di 'approve' kan.. u'olls boleh mula start kumpul credit point... Credit point inilah yang u'olls perlukan untuk offer sesiapa sahaja yang like fan page atau yang follow Twitter akaun u'olls.. Klo credit u'olls dah banyak (lets say riban2 lah yer).. boleh lah u'olls offer 10-20 credit pada sesiapa yang like atau follow u'olls...


Bagaimana pula nak dapatkan CREDIT tu? Senang kacang juga.. u'olls hanya perlu FOLLOW twitter atau LIKE fan page ahli--ahli yang dah register kat TWIENDS tu.. Ada di antara mereka yang offer sampai 10 Credit jika u'olls Like fan page mereka.. Kalau u'olls nak credit banyak, u'olls likes lah fan page atau Twitter Akaun  yang sebegini..

Satu lagi cara untuk mendapatkan CREDIT secara percuma ialah menerusi program Referral.. Setiap orang yang mendaftar di TWIENDS menerusi link yang u'olls berikan, pihak TWIENDS akan memberikan 25 Credit kat akaun Twiends u'olls.. So, bila credit u'olls dah banyak, boleh lah u'olls offer 10 atau 20 credit kat sesiapa yang LIKEs fan page u'olls atau yang follow Twitter akaun u'olls.. Ok.. semoga berjaya.. jangan lupa REGISTER kat link yang saya i bagi tadi tu yerr... Hehehe.. tolong-menolong sesama kita... 

Belum ramai lagi warga Malaysia yang register kat Twiends ni... Saya pun baru lagi mencubanya... tetapi alhamdulillah ada peningkatan.. Twitter akaun yang saya baru register semalam pun dah ada follower... padahal kengkawan pun tak diberitahu lagi. Cara ini juga dapat membantu sedikit sebanyak menarik trafik ke website atau blog u'olls... Semoga Berjaya!

2 comments:

  1. Check out Increasr.com, you can get credits there much faster, you can also get more twitter followers, facebook fans, youtube subscribers and video views. Check it at http://www.increasr.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...