Friday, May 23, 2014

Pakej Lengkap Istimewa Majlis Perkahwinan 2014
Buat julung-julung kalinya, kami menawarkan Pakej Lengkap Istimewa Perkahwinan untuk majlis sepanjang 2014. Pakej ini kami perkenalkan kerana sering menerima permintaan atau pertanyaan dari 'Potential Customer' yang memerlukan Katering untuk majlis perkahwinan yang dibuat secara kecil-kecilan atau sederhana.

Kebanyakan syarikat katering besar yang beroperasi di sekitar Lembah Klang, jarang yang mahu menerima tempahan katering untuk jumlah tetamu di bawah 800 pax. Ini disebabkan kos operasi untuk menyediakan makanan sebanyak 500 pax adalah tidak banyak berbeza dengan kos penyediaan makanan untuk 1,000 pax. Masa operasi yang sama, penat yang sama, kos pengangkutan yang sama. Cumanya bahan mentah sahaja yang kurang.

Menyedari hal itu ditambah dengan keprihatinan kami dengan permintaan pasaran. Justeru, kami dengan ini memperkenalkan Pakej Lengkap Istimewa ini. Walaubagaimanapun, buat permulaan Pakej Lengkap Istimewa ini hanya kami tawarkan untuk 10 orang Pelanggan Pertama yang membuat tempahan bagi Majlis Perkahwinan yang dibuat sepanjang tahun 2014. Namun, jika permintaan yang diterima menggalakkan, kami akan meneruskan Tawaran Istimewa ini untuk tempoh yang lebih panjang.

Hubungi kami di talian: 014-263 8781 (Zulfikar) atau 019-339 4227 (Asnita) untuk urusan tempahan dan sebarang pertanyaan yang berkaitan.

Untuk lain-lain Pakej Lengkap Majlis Perkahwinan anda boleh lihat DI SINI.


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...