Thursday, November 21, 2013

Pakej untuk Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri

Pada Aidilfitri yang lepas team Izreka Wedding Planner telah mendapat tempahan untuk menguruskan majlis Rumah Terbuka Aidilfitri di rumah Doktor Mohd Salleh di Saujana Villa, Kajang. Dr. Salleh merupakan kenalan sekolah rendah kepada En. Zulfikar iaitu Pengurus Besar Izreka Wedding Planner & Asnita Beauty Creations. Dr. Salleh kini bertugas di KPMJ Kajang sebagai Pakar Bius.

Kediaman Dr. Salleh Samad di Saujana Villa, Kajang
Untuk majlis ini, tuan rumah Dr. Salleh dan isteri telah menyerahkan bulat-bulat kepada kami untuk menguruskan dari A-Z. Ini termasuklah dari segi menu katering, kanopi, susun atur kerusi/meja, hiasan decor dan sebagainya.


Dengan tetamu seramai 400 orang, kami telah sediakan 3 kanopi untuk menampung jumlah tersebut. Sementara antara menu yang kami hidangkan ialah Lemang, Rendang Ayam, Kuah Kacang, Nasi Himpit, Sate, Kambing Bakar, Kuih-Muih, Mee Kari & Nasi Goreng.


Kami turut menyediakan seramai 3 orang Pramusaji untuk membantu kelancaran majlis. Sementara En. Zul & Chef Sabri (Ketua Tukang Masak) turut hadir sebagai Penyelaras Majlis.

Alhamdulillah majoriti tetamu kebanyakkannya sangat berpuas hati dengan keenakan rasa makanan kami. Dan yang paling penting semua menu yang dihidangkan adalah cukup untuk menampung jumlah tetamu pihak tuan rumah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...