Tuesday, April 8, 2014

Kelahiran Damia Qaisara ~ Cahayamata ke-3 kami

Pada 13 Januari 2014 yang lalu bersamaan 11 Rabiul Awal 1435 Hijrah iaitu sehari sebelum tarikh memperingati kelahiran Rasulullah S.A.W. dengan rasa amat bersyukur dan rendah diri kami berasa terlalu bersyukur ke hadrat Allah S.W.T dengan kelahiran cahayamata ke-3 kami yang bernama DAMIA QAISARA iaitu yang membawa maksud "Permaisuri yang Bijak".Sepertimana 2 orang cahayamata kami yang terdahulu, Damia Qaisara juga dilahirkan menerusi kaedah caesaerean.Meskipun begitu tugas dan tanggungjawab untuk menguruskan beberapa majlis perkahwinan dalam tempoh beberapa bulan sebelum dan selepas kelahiran Damia Qaisara, team wedding planner kami tetap komited menunaikan tanggungjawab yang telah diamanahkan oleh pelanggan.


Cuma, pihak kami tidak berkesempatan untuk update event-event yang telah kami sempurnakan baik melalui blog ini mahupun dalam laman facebook kami. Insha'Allah selepas ini kami akan update blog ini dan laman sesawang facebook kami.

Di kesempatan ini pihak kami mengambil kesempatan mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua pihak yang terus menyokong dan membantu perniagaan kami ini lebih berkembang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...